Ambulancia

Az 1994 óta működő ESZTER Ambulancia az ESZTER Alapítvány pszichoterápiás rendelője. Azért hoztuk létre, hogy az áldozatok ne maradjanak magukra sérelmükkel, és rendelőnkben segítséget kapjanak önmaguk, életük, kapcsolataik újraszervezéséhez. Célunk, hogy a hozzánk forduló feldolgozhassa a vele történteket és terheitől szabadulva ismét élhesse a saját életét.

A finanszírozási nehézségek ellenére az indulás óta folyamatosan működtetjük az Ambulanciát, ezen a területen képzett szakemberek (pszichológusok, pszichiáterek) részvételével. 2008 óta a lélektani ellátás mellett jogsegélyszolgálatunk is van. Ennek működését kezdetben a Fővárosi Szociális Közalapítvány is támogatta a Norvég Alap Finanszírozási mechanizmuson keresztül, a támogatás megszűnése óta azonban az Alapítvány saját forrásaiból fedezi a jogi szolgáltatás fenntartását is. Jogász munkatársunk az Ambulancia ellátó szakembereivel együttműködve, konzultálva nyújt jogsegélyt a bántalmazottak részére.

Az ESZTER Ambulancián évente mintegy 70-100 új jelentkezőt regisztrálunk. A legfiatalabb két éves, a legidősebb hatvan éves volt. Az Ambulancia szolgáltatásai ingyenesek, azt bárki igénybe veheti, akit szexuális erőszak vagy abuzus ért. Az ESZTER Ambulancia az ország egész területéről, valamennyi megyéből fogadja a segítséget kérőket.

Ha segítségre van szüksége hívjon minket, vagy küldjön emailt. -> kapcsolat