A bántalmazó kapcsolatom ráébresztett az önbizalom fontosságára

Nem könnyű a bántalmazó kapcsolatok témájáról beszélni. Sokan kérdezik, hogy az érintettek miért nem lépnek le az első erőszakos megnyilvánulás után, de a valóság az, hogy addigra már szépen besétált az ember a csapdába. Ugyanígy jártam én is Pistával. Pista kezdetben egyáltalán nem tűnt erőszakosnak, sőt, úgy nézett ki, mint aki a légynek sem tudna ártani. A környezete magabiztosnak látta és tisztelte őt, mindenkit meg tudott nyerni. Engem is, és úgy éreztem, megfogtam az Isten lábát.

Az öröm állapota csupán pár hétig tartott. Ekkor ugyanis Pista elkezdett egyre többször féltékenykedni és egyre nyomatékosabban próbálta rám erőltetni azokat a dolgokat, amelyek neki fontosak. A végén már azt is meg akarta szabni, hogy mit vehetek fel. Azt mondta, biztos azért öltözködök divatosan és sminkelem magam, hogy más férfiak felfigyeljenek rám. Ilyenkor mindig dühös volt és kiabálni kezdett. A legjobb barátnőm szerint erre teljesen ráment az önbizalmam és a nőiességem, de neki köszönhetően sikerült minden kapcsolatot megszakítanom Pistával.

Valóban rám fért, hogy kívül-belül ismét önmagamra találjak, ezért azt javasolta, hogy szépészeti és wellness kezelésekkel kényeztessem magam, valamint vásároljak különböző kozmetikumokat és parfümöket, hogy ismét magabiztos nőnek érezzem magam a bőrömben. Persze tudtam, hogy mindez nem lesz olcsó mulatság. Régebben a Notino volt a kedvenc webáruházam, de pont jött az uborkaszezon és az évi összes akció lejárt már vagy messze volt még, mivel nem volt épp se karácsony, se anyák napja – gondoltam én legalábbis. A barátnőm viszont fantasztikus ötlettel állt elő. Azt mondta, a kuponkodok.hu weboldalon egész évben elérhetőek a különböző notino kedvezmények is többek között, így szinte bármikor olcsón vásárolhatok a boltból.

Fel is kerestem hát gyorsan az oldalt az okostelefonomon, mert kíváncsi lettem, hogy mik az aktuális notiono kedvezmények. Szerencsére ezen az eszközön is könnyedén be lehetett hozni. Csak ebben a kategóriában már egyből többféle kedvezményt találtam. Volt például olyan kupon, amit kifejezetten sminkekhez lehetett felhasználni, illetve olyan is, amit bizonyos márkákra. Szerintem ez azért is jó ötlet, mert sokszor félünk új termékeket kipróbálni, pedig amíg ezt nem tesszük meg, nem tudhatjuk, hogy be fog-e válni az adott márka, vagy sem.

A kuponkodok.hu által kínált notino kedvezmények ajándékozáshoz is jól jöhetnek, mivel sokszor előfordul, hogy tudjuk, hogy valaki milyen kozmetikumokat szeret, ezért a születésnapja előtt két nappal kapkodva próbáljuk meg beszerezni. Ilyenkor már úgy vagyunk vele, hogy nem számít, mennyibe kerül, csak legyen készleten, vagy érkezzen meg időben, ha ki kell szállítani. A kuponkodok.hu oldalt böngészve viszont már hetekkel előtte végig tudjuk gondolni, hogy melyik akcióból tudunk profitálni, így a megfelelő ajándékot is kedvezőbb áron és idegeskedés nélkül tudjuk beszerezni. Még ha úgy is érezzük, hogy nekünk épp nincs szükségünk az adott árucikkre, ilyenkor hálásak leszünk utólag, hogy mégis lecsaptunk rá.

notino kedvezmények

A kuponok beváltása egyébként nagyon egyszerű. Csak ki kell másolnunk a megadott kódot a weboldalról és aktiválni azt kedvenc webáruházunkban a kosár tartalmának kifizetésekor. A kedvezmények automatikusan levonásra kerülnek a végösszegből, így pontosan látjuk, hogy végül mennyit is kell fizetnünk. Nekem sokat sikerült általuk spórolni, ezért teljes mértékben elégedett voltam. Már csak azért is, mert az emberek ismét elkezdték a külsőmet dicsérni, bár lehet, a lelki egyensúly is hozzátett valamit ehhez.

Néha azon gondolkozom, hogy mi lehet Pistával. Szerintem dühíti, hogy én nélküle is boldog vagyok, megüti a guta. De én már tudom, hogy csakis a legjobbat érdemlem, a kuponkudok.hu segítségével pedig meg is tudom azt szerezni.