A fényképek sok emléket őriznek

Emlékszem, amikor még pályakezdőként a szülővárosomban dolgoztam és egy bántalmazott nőket segítő alapítvány munkatársa voltam… Ott indultam el igazán a szakmai pályámon. Sok meghatározó emlékem van innen – a szeretett kollégáimról, a kliensekről, akiknek megismerjük a történetét, és minden erőnkkel próbálunk nekik segíteni… Noha már messze kerültem, de mégis nosztalgikus érzés erre az időre visszagondolni, persze olykor fájó is, mert volt, akin nem tudtunk olyan formában segíteni, ahogy szerettük volna.

Szerintem egy egész életre való emlékem van ebből az időszakból, hiába volt csak pár év.

Ezeket az emlékeket pedig részben fotón is őrzöm. Most pedig kinyomtattatok pár régi képet újra, amik csak a tárhelyemen voltak meg. Mindig a Sooters-ben bízom ilyen ügyben, és nagyon megkönnyíti a folyamatot, hogy elég néhány kattintás és már kész is, onnantól ülni kell és várni az értesítést, hogy elkészültek a képek, hamarosan megérkeznek. A legjobb, hogy nem csak fénykép formájában ölthetnek testet ezek az emlékképek, hanem akár egy egész fotóalbumot is létrehozhatok, készíthetek üdvözlőkártyát vagy naptárt is rendelhetek. A kedvenceim azonban mégis a különböző faliképek és az ajándéktárgyak. A vászonkép nyomtatás és a poszter nyomtatás szuper, de az egyedi puzzle vagy póló is nagyon jó ajándék lehet egy szuper fotóval.

Azt hiszem, a következő rendelésem egy vászonkép nyomtatása lesz, de erősen gondolkozom egy puzzle-on is. A Sooters ráadásul nagyon jó árakon dolgozik, és a hosszú évek alatt azt vettem észre, hogy a profi minőség is változatlan – ugyanakkor jó tudni azt, hogy a termékeikre és a szolgáltatásaikra is 100%-os garanciát vállalnak, szóval ha valamivel esetleg mégsem vagyunk elégedettek, akkor ne tartsuk magunkban, a legfontosabb számukra ugyanis a megfelelő ügyfélélmény biztosítása.

Tehát akár egy csokornyi képet szeretnénk a kezünkben fogni, akár egy nagyobbacska poszter vagy vászonkép nyomtatása a terv, esetleg beszereznénk egy fotóalbumot, a Sooters egyaránt kiváló opció lehet. Biztos vagyok benne, hogy ti is elégedettek lesztek a Sooters kínálta minőséggel!