A jól megválasztott falipanel konyhám szíve és lelke

Arra gondoltam, hogy a sok nehéz témájú bejegyzés között igazán helyet kaphat egy könnyedebb hangvételű iromány is, a konyhám újragondolását illetően. Persze ennek is lehet köze az erőszakhoz, de talán inkább csak abban a mókás formában, hogy én márpedig ráerőszakoltam a páromra, hogy a lakás felújítását a konyhával kezdjük, mivel ez volt a legramatyabb állapotban és egy átlagos napon mégis itt töltöm el a legtöbb időt. A végeredmény pedig: az új falipanel konyha ékkő. Persze minden más is nagyon szép és jól sikerült választás, de valahogy mégis ez az, ami teljesen elviszi a bulit egy más szintre a kommersztől.

A kerma.hu volt a forrása a lakásfelújítás egyes elemeinek, közöttük pedig a falipanel konyha díszítése is innen származik. Mellette még voltak itt előszobai ötletek és falvédők az ágyakhoz, na meg 3d-s öntapadós tapéta is, amiből rendeltünk, de ezekről majd egy másik cikkben adok fényképes beszámolót.

Szóval a kerma.hu egy olyan weboldal, ahol többek között konyhai falpeneleket is árulnak nem is kis mennyiségben. Nagyon eltérő darabokat is lehet kapni, simán ott van egy más mellett egy rikító zöld mintás és egy teljesen semleges, modern konyhai szürke hátfal. És mindkettőre bőven akad kereslet, hiszen mindkettő különleges a maga módján és környezetében.

Ez az oldal nem csak azért jó, mert nagy a választék a falipanel konyhai opciók között, hanem azért is, mert inspirációt is nyújt. Jócskán vannak olyan fotók az oldalon, amit egyébként én magam is úgy éreztem, hogy na jó, ez kell így, ahogy van. Mert valóban olyan ízléses és máskor meg jópofa elképzelések vannak fenn, amelyek közül mindenki könnyedén megtalálhatja a magának szimpatikus verziót. Én azt mondanám, hogy végül nem a kerma.hu-s képeknek megfelelő lett a konyhám, de az igazság az, hogy annyira megtetszett az egyik koncepció, hogy egy az egyben lemásoltam. A falipanel konyha oldalról rendeltem meg a hátfalat a pult mögé és a konyha többi falfelületére is innen rendeltem meg a 3d öntapadós tapétát, aminek kőmintázata volt. Lehet itt magyarázni a bizonyítványt, de a végeredmény magáért beszél, mert gyönyörű. Azóta mindenki a konyhám csodájára jár.

Ha esetleg azon aggódnál a leírtak alapján, hogy a te konyhádba nem passzolnak a kerma.hu-s falpanelek, ne aggódj! Általában 4-féle méretben lehet őket megvásárolni, így sima ügy, hogy pont legyen akkora, amekkora kell. A színekről és mintákról meg aztán nem is beszélve, mert itt aztán tényleg egymás mellett van a levelibékás és a matt antracit lap. Fényes kivitelek és teljesen hagyományos, egyszerű és letisztult darabok is vannak. Érdemes körülnézni a falipanel konyha oldalon, mert mindenkinek jut valami szép, ha mást nem, egy kis inspiráció.