A “mindent megbeszélés” fontosságáról

Szokott lenni az ember életében egy visszatérő dilemma: legjobb barát, vagy párkapcsolat? Nem úgy értem, hogy ezek ne lehetnének egyszerre jelen az ember életében, de mi van, ha a legjobb barát arra kér, hogy valamit ne mondj el az élettársadnak? Miközben az élettársad meg az az ember, akivel elvből mindent megosztasz, mert tudod, ennyire bízhatsz benne.

A barátnőm legjobb barátnőjén az segített, hogy az én kedvesem végül elmondta a titkot: annyira megromlott a saját párkapcsolata, hogy erőszakosságig fajult a dolog, ezért segíteni kellett neki elköltözni. Jobb döntés volt nem elhallgatni mégsem a szituációt, szerintem okuljatok ebből, mert rengeteget tudtam segíteni a lányoknak. A barátnőm legjobb barátnőjének tehát, főleg a költözésben. El sem tudom mondani, mennyivel boldogabb vagyok azóta (úgy értem, azóta még inkább), valahányszor belegondolok, hogy mi milyen harmóniában élünk együtt.

Mi ugyanis egymást régóta ismerő, motoros páros vagyunk a barátnőmmel! És ez a hobbi is összekovácsol minket: a legnagyobb titka az, hogy pedagógusokként, két pedagógus fizetésből is űzni tudjuk, hogy megtaláltuk időben a MotorBoltot (motorbolt.co.hu). Higgyétek el, ez egy életstílus, egy fantasztikus feeling, egy lüktetés, de mindig van költségvonzata. Mert motorozás közben elhasználódnak a dolgok… Viszont ebből a webshopból mindent mindig beszerzünk, és még nem léptük túl így a költséglimitet. Soha. Ez egy óriási választékú motoros és biciklis bolt, valamint elektromos webáruház. Fontos, hogy ebbe az irányba gondolkodnak ők is, ahogy látom a kínálatot: fenntarthatóság és elektromobilitás. Legalábbis ez is egy szempontnak tűnik. És mikor ránéztem először a kategóriákra a boltban, láttam, hogy ők biztosak benne, hogy a két kerék a jövő közlekedésének is fontos összetevője, így pedig értik és átélik ők is az egészet.

Elektromos webáruház is tehát, és mondjuk, kiemelhetném, hogy megspóroljuk az autófenntartást is, így, hogy motorozunk. Újabb eleme lehet ez bárki számára a családi büdzsé ideálisra történő belövésének, ami a boldogság egy másik oldala – én persze csak ötleteket sorolok, nektek kell érezni, hogy mire érdemes építeni a hétköznapokban. De a Viczai Kft. nélkül állítom, semmi sem menne talán, a mi párosuknak, a magunk kijelölt útján. És ugyanez igaz arra, hogy a barátnőm biciklit is gyakran használ, szintén elektromost.

Egy kiemelt, elmaradhatatlan kellék a szóban forgó kelléktárak összeállításánál a bukósisak. A járművek, a motoros ruhák, a járművek szereléséhez szükséges alkatrészek mellett természetesen ez sem hiányzó része a kínálatnak az általam most ajánlott áruházban. Amikor én beírtam, hogy bukósisak, a keresőbe, akkor 15 oldalnyi terméket találtam a saját shopos keresőben, és ahogy látom, a választék csak bővül. (Úgy, hogy egyetlen oldalon 20-nál több volt, természetesen a sisak-alkatrészeket is ide véve) Béléseket is vehetünk, meg mondjuk plexit a sisakra innen, a motorbolt.co.hu-ról. Azért írtam, így általánosan megfogalmazott keresőszóval a keresőbe a lényeget (ennyi csak: bukósisak), mert nekem endúrós sisak is kellett, míg a páromnak csak sima, hétvégi motorozáshoz kerestem ilyesmit. Nem árulok el nagy titkot: volt ilyen sisak is, természetesen. Nagyjából 10 perc volt beszerezni a kettőt, pedig még el is olvastam egyik-másikról, mit takar a leírás. Mivel a motorozás olyan értelemben, általánosan nem olcsó műfaj, hogy semmi gagyit nem érdemes venni (hisz az életünk múlhat mindenen a gumiktól a sisakig), nem is nagyon vannak olcsón előállítható kellékei a műfajnak. Egy motoros tudja, nagyjából mennyit kell költeni erre a hobbira, életformára, közlekedési módra. Viszont ebből kiindulva mondhatjuk, hogy igencsak jutányosnak számít, hogy bizonyos összeghatár fölött itt is elengedik a szállítási díjat. Pedig mint mondtam, itt nem pár száz forintos cuccok szerezhetők be, hisz motozásról beszélünk.

A motoros ruha ráadásul menő, a szülinapi ajándék legutóbb egy csizma volt a páromtól, de gumit is vettünk már, jó párat a kerekekre. Mert fontos, hogy ne legyen kopott, ne legyen olcsó, és terephez, időjáráshoz, évszakhoz passzoljon. Költséghatékony, biztonságos élvezetes a motorozás velük: Viczai Kft. – motorbolt.co.hu, elektromos webáruház.