A nők tárgyiasítása társadalmi szintű probléma

A nők tárgyként való kezelése óriási probléma. Nincs az életnek olyan színtere, ahol ne jelenne meg valamilyen szinten a tárgyiasítás. A munkahelyeken, a közlekedési eszközökön, de akár egy egyszerű bevásárlás alkalmával is folyamatosan ki vagyunk téve a minősítő megjegyzéseknek. A legrosszabb, ha otthon, családi körben sem kapja meg az ember azt a tiszteletet, ami kijárna neki.

A párkapcsolati erőszak rengeteg pár életében jelen van, de egyedülállóként is óriási veszélynek vannak kitéve a nők, ha például egyedül merészelnek hazasétálni az éjszaka közepén. Azt szokták mondani, hogy a “nők maguknak keresik a bajt a kihívó öltözködésükkel és a viselkedésükkel.” Egy kivágott ruha vagy egy miniszoknya azonban nem ok arra, hogy lekezelően bánjanak velünk, úgy, mint egy darab ronggyal. Jó lenne tudatosítani a férfiakban, hogy nem azért veszünk fel ilyen ruhadarabokat, hogy a férfiaknak tetszünk. Sokkal inkább magunkért. Hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

De hogy várhatnánk változást egy olyan társadalomban, melyben a nők és a férfiak még mindig nem egyenlőek? Szerencsére a plasztika.info.hu egyenrangúnak tartja a nőket, sőt, most óriási kedvezményekkel is várja őket. A Plasztika Info oldaláról egyébként mindent megtudhatunk a mellnagyobbításról és az egyéb plasztikai műtétekről, hogy tájékozottan vehessünk részt ilyen beavatkozásokon.

Mi több, most az akciós csomag kihasználásával hihetetlenül olcsón lehetnek szép melleink, ráadásként pedig formás ajkaink is. A Plasztika Info munkatársai jól tudják, hogy egy nő számára mennyire fontos a kinézet. Nincs a nőknél hiúbb a Földön. A mell mérete pedig igencsak nagy mértékben befolyásolja a magunkról kialakult képet. Így egy pár csinos mellel sokkal jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben.

A Plasztika Info akciós csomagja 950.000 Ft-ért lehet a miénk. És hogy mit is kapunk pontosan ennyi pénzért? Egy pár, maximum 499 ml-es implantátumot. Az implantátumok kerek formájúak és nano érdesítettek, magas minőségű, amerikai gyártmányú USA MOTIVA termékek. Az árban benne van még az altatás díja, az ápolás, a műtét előtti konzultáció és a műtét költségei is, valamint a műtét utáni vizsgálatok és ellenőrzések ára is. Az ár tartalmaz még ezen kívül 2 db kompressziós melltartót, 1 db kompressziós pántot és 1 db kompressziós harisnyát. Az ár a helyreállító és a korrekciós műtétek esetén érvényes.

Az ár azonban nem tartalmazza a gyógyszerek és az előzetes vizsgálatok díját, ezt a megadott áron felül kell megfizetni. A bejelentkezés nagyon egyszerű a Plasztika Info klinikájára. A honlapon megadott telefonszámot kell tárcsázni hétköznap 9 és 19 óra között és bejelentkezni az első konzultációra. Az első konzultáció alkalmával történik meg a személyes igények és az egyéni adottságok felmérése. Az orvos kikérdez az esetleges egészségügyi problémákról is, valamint érdeklődik az implantátum szokásos jövőbeni használatáról. Tehát arról például, hogy fogunk-e velük sportolni. Amennyiben igen (vagy extra nagy méretű implantátum beültetésére kerülne sor, ami az akciós csomagban nem lehetséges), abban az esetben könnyebb kivitelezésű implantátumok használata szükséges.

Nem is olyan nehéz elérni az álomalakot, nem igaz? A legfontosabb azonban az, hogy ezt mindig saját magunkért, az önértékelésünk növeléséért tegyünk, ne pedig azért, mert másoknak akarunk megfelelni. Álljunk ki magunkért, hiszen mindannyian értékesek vagyunk!