A takarítógépek esetében is nagyon fontos a biztonság

A biztonságérzet nem csak a hétköznapokban fontos, hanem a munka során is, ezért nagyon fontos az, hogy minden munkatárs megkapja a megfelelő oktatást és tájékoztatást a munkájával és a használt eszközökkel kapcsolatban. Ezért vált számomra nagyon szimpatikussá a Greenway Kft., akiktől ipari takarítógépet lehet bérelni, és a bérlőknek nem csak a berendezéseket adják át használatra, hanem a biztonságuk és a hatékony működés érdekében oktatást is tartanak azoknak, akik használni fogják a bérbe vett ipari takarítógép berendezést.

A Greenway Kft. 20 év tapasztalattal rendelkezik az ipari takarításban, és ennyi ideje foglalkoznak takarítógépek üzemeltetésével. Ez a sok éves tapasztalat lehetővé teszi azt, hogy a legkiválóbb módon szolgálják ki az ügyfeleket, legyen szó kis családi vállalkozásról, vagy egy hatalmas multinacionális cégről. Mindenkinek ugyanúgy tudnak segíteni, és prémium minőségű ipari takarítógépeket biztosítanak, amelyek biztonsággal használhatók a munka során. Mivel országos lefedettséggel rendelkeznek, így az ország bármely területén lehet rájuk számítani.

Az oktatásért egyébként nem kell külön fizetni, a havi bérleti díj a takarítógép bérlésen felül tartalmazza a munkatársak oktatását is. Ha valami probléma vagy hiba felmerül a takarítógéppel kapcsolatban vagy elkopott alkatrész cseréjére van szükség, bármilyen esetben lehet rájuk számítani. Jó tudni, hogy az alkatrész cseréjét is tartalmazza a havi díj, beleértve a kopó alkatrészeket is. Ezen kívül ingyenesen kiszállnak és a munkadíj is benne van a bérleti díjban. Ha pedig már az elején elakadnánk, akkor se kell kétségbe esni, ugyanis, ha segítségre van szükség az ipari takarítógép kiválasztásában, akkor készséggel elmennek a munkaterületre, és felmérik azt, hogy a legjobb döntés születhessen meg.

A bérelt takarítógépeket kiszállítják a munkaterületre, valamint, ha már nincs rá szükség, akkor el is szállítják onnan. Meghibásodás esetén 24 órán belül kiszállnak, de akár 12 órán belül is megtörténhet, amennyiben van rá kapacitás. Az oktatás nem csak a takarítógép első átadásakor történik meg, hanem folyamatosan, amikor felmerül valamilyen új dolog a takarítógéppel kapcsolatban, vagy kérdés, kérés merül fel, lehet hozzájuk fordulni, és készséggel rendelkezésre állnak. A takarítógépek rendszeresen karbantartást igényelnek. Ezt a rendszeres karbantartást is biztosítják a havidíj keretein belül. Ha pedig a bérbe vett ipari takarítógép szervizelésre szorul, akkor ingyenes cseregépet adnak, így nem marad a munkaterület tisztítatlanul. Ha pedig arról van szó, hogy megváltozik a takarítandó felület, akkor igény esetén másik típusú takarítógépet is tudnak biztosítani. Tehát egy nagyon komplex szolgáltatási csomagról van szó, amiben nincsenek váratlan és láthatatlan költségek, csak egy fix havi bérleti díj, amivel hosszú távon könnyen lehet számolni.