A telefont könnyebb megjavítani, ha eltört a kijelzője

Szakmámból kifolyólag sok erőszakos helyzettel találkozom. Néha megdöbbenek azon, hogy az emberek mennyire hajlamosak arra, hogy a mindennapos, agresszív helyzeteket is normalizálják. Például sokan kifejezetten bántalmazóak verbálisan, mégsem kapnak erről visszajelzést, mert elkönyvelik őket úgy, mint “nehéz természet” – és már azt a dumát is nem egyszer hallottam, hogy “őt így kell elfogadni, amilyen, hiszen emellett annyi jó tulajdonsága van”. Ez nem így működik, sem a verbális, sem bármilyen jellegű erőszaknál. Ebben nincs apelláta, és feltett célom, hogy minél jobban edukáljam az embereket, hogy mások számára se legyen megengedhető.

De most hadd evezzek kellemesebb vizekre az alábbi bejegyzésben. Van ugyanis, amiről érdemes még beszélni, ez pedig egy nagyon jó tapasztalat, ami egy iphone xs kijelző csere során ért. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen és gyorsan le lehet zavarni egy ilyen jellegű javítást! Korábban nem volt ugyanis ilyen élményem, hogy ott helyben, szinte egyből kicserélték, ráadásul ilyen jó áron. Csak besétáltam a bevásárlóközpontba, elmondtam, mi a problémám, ők pedig tájékoztattak, hogy milyen alkatrészek állnak rendelkezésre, melyik miért lehet jó opció, és persze azt is elmondták, hogy melyik mennyibe kerülne. Ezután én hoztam meg a döntést – körülbelül egy órát kellett várnom ezt követően, és aztán a kezemben is tarthattam már a megújult külsővel pompázó készülékemet. Ha hamarabb tudom, hogy ilyen könnyű menet lehet egy iphone xs kijelző csere, akkor nem bajlódtam volna annyi egyéb szervizzel, ahol sokkal lassabban dolgoztak… Így akár iphone xs kijelző cserére, akár más apple termék szervizelésére lenne szükséged, szerintem a legjobb helyen jársz. Ha bármilyen kérdésed felmerült a javításokkal kapcsolatban, akkor pedig a weboldalukon tudsz tájékozódni a továbbiakról.

Szívből ajánlom tehát az lcdfix.hu szolgáltatásait, azon belül is ugye a kijelző cseréjével van szuper tapasztalatom, de biztos vagyok benne, hogy a többi szolgáltatásuk, javítási munkájuk, illetve termékeik is a maximumot tudják nyújtani. Remélem, hogy tudtam ezzel a tippel segíteni nektek!