Az autómosás víz nélkül is megvalósítható

Az erőszak semmilyen helyzetben sem fogadható el. Azonban sajnos még mindig vannak olyan emberek, akik ezt nem ugyanígy gondolják. Ez viszont nagyon károd tud lenni azokra az embereke nézve, akiknek át kell élniük az erőszakot. Talán ma már egy kicsivel több figyelmet kap ez a téma is, de nem elegendőt. Viszont van egy olyan dolog, ami ennél még nagyobb figyelmet kap és szintén fontos.

Ez nem más, mint a környezettudatosság. Ennek köszönhetően egyre többen figyelünk arra, hogy kicsit másképp éljük az életünket. Hiszen ahhoz, hogy környezettudatosok tudjunk lenni, ahhoz nem feltétlen kell nagy dolgokra gondolni. Ha szelektíven gyűjtjük a szemetet, kevesebb előre becsomagolt terméket vásárlunk, bevásárlószatyrot magunknak viszünk és amikor tehetjük, akkor az autó helyett a tömegközlekedést, biciklit, rollert, gyaloglást választjuk. Persze ezeken kívül még sok dolgot megtehetünk, figyelhetünk a víz és áramfogyasztásunkra stb. Mindenki tudja szerintem, hogy milyen olyan tevékenységek vannak, amivel ő is sokat tehet a környezetért.

Ha az autómosás víz nélkül is működik például, akkor miért ne választanánk ezt a mosási módszert?

A Safety Wash megvalósította az autómosás víz nélküli verzióját. Ennek köszönhetően nem kell többé feleslegesen vizet használnunk az autómosáshoz. Ha megbízod őket az autó lemosásával vagy tisztításával, akkor még ezt a feladatot is leveszik a válladról.

Sokan azért szeretik a Safety Wash szolgáltatásait, mert egy olyan feladatot vállalnak át, ami sokak számára csak nyűg és nem szeretnének vele időt tölteni. Ennek a csapatnak köszönhetően pedig többé nem is kell. Sok vélemény elolvasható a honlapjukon és mindegyikből az látszik, hogy alapos munkát végeznek és vigyáznak a kocsira is takarítás közben.

Ha eddig azért nem akartad az autódat másra bízni, mert tartottál attól, hogy esetleg kárt tesznek benne és nem fognak rá úgy vigyázni, mint ahogy elvárnád, akkor van egy remek hírem a számodra. A Safety Wash csapata nagyon figyelmes és a visszajelzések alapján kíméletesen dolgoznak. Ezért nem kell attól aggódnod, hogy rosszabb állapotban fogod visszakapni az autódat, mint ahogy rájuk bíztad. Épp ellenkezőleg. Ragyogóan tisztán fog téged várni a megbeszélt helyen.

Mert a Safety Wash-nál van arra is lehetőség, hogy ők mennek ki helyszínre. Ennek hála te nyugodtan folytathatod a munkádat amíg ők dolgoznak. Nem kell feleslegesen várakoznod, azzal töltöd ezt az időt, amivel szeretnéd. Vannak, akik kifejezetten ezért kedvelik ezt a szolgáltatást, mert amíg a kocsija szépül, addig ő tud zavartalanul dolgozni, ebédelni vagy elintézni pár dolgot. Ha nem szeretnél te sem feleslegesen várakozni, akkor mindenképp érdemes lehet számításba venni a Safety Wash szolgáltatását.

Milyen szolgáltatásokat tudsz igénybe venni náluk? Vállalnak flotta és autó tisztítást, illetve autókozmetikát is. Ha nem csak kívül szeretnéd megtisztíttatni az autódat, hanem belül is, akkor az autókozmetika jó választás lehet.

Eddig több mint 7000 autót tisztítottak meg, 950-nél több vizet spóroltak meg és 480 elégedett ügyféllel rendelkeznek. A számok szerintem magukért beszélnek, de ha a saját szemednek szeretnél hinni, akkor nem kell mást tenned, mint felkeresni őket és egyeztetni egy időpontot, amikor neked és nekik is megfelel az autómosás.

Amennyiben cégként szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásukat, akkor erre is van lehetőség. Céges gépjármű flotta tisztítást is vállalnak.

Több ismert márkával is együtt dolgoznak, mint pl. Hyundai, MAPEI, Netwerk Media, Decor Floor, Pappas, Laurel.

Ha szívesen olvasol blogcikkeket, akkor érdemes lehet megnézni a Safety Wash blogbejegyzéseit is. Szerintem nagyon jó témákat dolgoznak fel és érdekesek, illetve aktuálisak is a cikkeik.

Olyan helyre szeretnéd vinni az autódat, ahol maximális figyelmet kap, vigyáznak rá, gyorsan dolgoznak, profik és még helyszínre is kimennek? Akkor szerintem megtaláltad a tökéletes választást.

Tájékozódj a részletekről a weboldalon és tapasztald meg minél előbb a Safety Wash csapatának a munkájának a gyümölcsét.