Az igaz barátokra mindig lehet számítani

Ahogy a nyitóblog is írja, az erőszak és a bántalmazás, egy olyan dolog, aminek nem szabadna léteznie a világban. Mindig összeszorul a szívem, ha ilyen esetről hallok és egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni, hogy valaki képes ártani a másiknak. Nem és kész! Legyen szó fizikai, vagy lelki terroról, elkeserítő, hogy ilyen dolgok léteznek. A legborzasztóbbnak pedig akkor éled meg talán, ha egy szeretteddel történik meg a dolog. Pár héttel korábban, az egyik legjobb barátnőmet megtámadták és kirabolták. Már ez úgy önmagában is borzasztó hallani, azóta sajnos terápiára is jár, hogy feldolgozza az eseményeket.

A pénztárca pedig, amit elvettek tőle nagyon nagy eszmei értékkel bírt. Még édesapjától kapta hosszú évekkel ezelőtt. Puerto Rico-ból hozta, valódi, gondosan megmunkált bőr pénztárca volt, ami annak ellenére, hogy nagyon régi volt, még mindig kitűnő állapotban volt. Szerettük volna Krisztit kicsit jobb kedvre deríteni, ezért elkezdtem kutakodni az interneten. Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu, végül ez az oldal lett a megoldás.

Csodás cipőkön kívül, nagyon sok szép és minőségi bőr pénztárcát, női pénztárcát is találunk a webáruházban. Ez a cím, ha érdekel: cipomarket.hu. Szóval, elkezdtünk nézelődni az oldalon, hogy mi lenne Kriszti számára a megfelelő pénztárca. Nagyon sok lehetőség közül lehetett választani, de szerencsére, rengeteg szűrő volt az oldal bal sávjában, így kedvünkre tudtuk szűkíteni a kört, amíg végül egy bordó színű, Coveri Collection darabra esett a választás. A mérete nem is volt túl nagy, nem is volt túl kicsi, pont olyan, amit Kriszti szeret és el is fér a táskájában. Erre a modellre pedig éppen egy 10% kedvezmény volt érvényben, így mindössze 12 591 forintért tudtunk hozzájutni. Ehhez még hozzájött egy 1000 forintos szállítási költség, de én szerintem ez amúgy teljesen belefér, ha cserébe valóban minőségi terméket kapunk. Előreutalással fizettünk, a csomag pedig 2 munkanapon belül meg is érkezett. Még mielőtt elment a futár, gyorsan lecsekkoltam, hogy minden rendben van-e a csomaggal, nem sérült-e, de erre maga a cipomarket.hu oldal is felhívja a figyelmet, hogy ezt érdemes elvégezni. Ha szeretnél te is körülnézni ezen az oldalon csak kattints erre rá, (mögé tettem a linket): Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu

Ugyan ez a kis pénztárca, nem tudta teljesen befoltozni azt az űrt, ami Kriszti szívében volt a korábbi tárca miatt, de láttuk rajta, hogy nagyon meghatódott az ajándéktól és jól esett neki, hogy ránk mindig számíthat.