Az igazi lelki békémet mindig a Balaton partján lelem meg

Pszichológusként rengeteg trauma ér a mindennapokban azáltal, hogy bántalmazott nőknek próbálok segíteni. Persze az én traumám mindig eltörpül az övéik mellett, de mindig legalább olyan megrázónak élem meg az üléseket és a beszámolóikat, mintha valójában velem is megtörténtek volna ezek a szörnyűségnek, pedig hála a jó istennek nem. Ettől függetlenül a regenerálódásra és a lelki életem helyes mederbe zökkentésére mindig szükségem van, ezért gyakran járok le a Balatonra, mert ott valahogy mindig kerekebbé válik a világ. Ebben persze az is sokat segít, hogy mindig olyan szállást sikerül kifognom a siofokszallas.info weboldalon, ami közvetlen a víz mellett van.

Ha érdekel, hogy honnan tudom, hogy hol is vannak: Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól! – akkor mindenképpen fusd át ezt a cikket, ígérem nem fog csalódás érni!

Nem is olyan régen történt, hogy az utolsó pillanatban találtam ki, hogy a tó partján szeretnék mégis éjszakázni. Persze minden nagy hotel tele volt a nagy szállásos oldalak szerint, én meg ott ragadtam a régi bekopogtatós módszerrel. Szerencsére egy gyönyörű szállást találtam, ami tényleg közvetlenül a víz partján helyezkedett el, de azért mire sikerült ide bekopognom már elszaladt a fél életem. Szóval miközben örömködve hálálkodtam a tulajdonosnak, hogy ilyen késői órán is befogadott ő csak annyira hívta fel a figyelmemet, hogy a siofokszallas.info oldalon is megtalálhattam volna őket. Megnéztem a weboldalt és tényleg! Ráadásul minden fontosabb információval egyetemben, mint például hogy milyen messze van az adott nyaraló a Balaton partjától, hogy mennyit kell sétálni a legközelebbi boltig, hogy mennyi az összes férőhely, amivel rendelkezik a épület, vagy hogy milyen sokat kell gyalogolni a legközelebbi étteremig.

Ezek mellett pedig már minden más egyéb az grátisz. Például, hogy van wi-fi, az még mindig egyáltalán nem annyira egyértlemű. Szerencsére, különben soha nem mehetnénk el pihenni, egész életünkben csak a megszokott köröket kergetnénk. De az extrák között szerepel például az is, hogy milyen háziállat, milyen grill, vagy éppen milyen klíma van a helyen. Minden eset és házikó egyedi, de azért vannak sztenderden visszatérő mozzanatok benne. Ha szeretnétek közelebbről is betekintést nyerni, hogy mik is ezek, akkor bogarásszátok végig a kínálatot. Ígérem, hogy érdemes.

Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól! Ennek egyetlen szavába sem tudok belekötni és mióta megtudtam, hogy léteznek, azóta én kizárólag ezen az oldalon keresztül foglalom le a balatoni szállásokat. Nekem ez jó és kényelmes. Szeretem azt, hogy nem kell előre rohannom és mindent foglalnom, megmarad az a fajta rugalmasságom, hogy aznap találjam ki, hogy hol szeretnék aludni. De mellette mégsem kell minden házba bekopogtatnom, ahol szabad szobát kínálnak, hanem egyszerűen csak megnézem a neten mit ajánlanak és oda megyek, ahol egyrészt van még hely, másrészt, ami képekről a legjobban tetszett.

A siofokszallas.info oldalon kivétel nélkül olyan szállások vannak csak fenn, amelyek minőségileg és a vendéglátás tekintetében is kifogástalanak és a messze a legmagasabb szinteket képviselik. Az erre való garancia nekem nagyon sokat ér, ezért a továbbiakban is biztos vagyok benne, hogy általuk fogom a balatoni szállásaimat intézni. Hiszen Siófok csodálatos, így nem kérdés, hogy miért is az a szlogen, hogy: Csodálatos szállások Siófokon, mindössze percekre a Balaton parttól!. Én is pontosan ezt választottam volna!