Boldogtalan gyerekből, csodálatos felnőtt

A legjobb barátnőmnek sajnos nagyon nehéz gyerekkora volt. Eszter egészen pici kora óta bántalmazó családban élt. Az iskolából nagyon sokat kimaradt és számomra felfoghatatlan, hogy ennyire sokáig húzódhatott a dolog és a tanárok se vették észre, hogy valami gond van otthon. Végül egyszer, mikor a védőnő észre vette egy vizsgálat során, hogy kék-lila foltok vannak rajta, megtörtént a feljelentés és a helyzet elkezdett javulni. Bár igaz, hogy nevelő otthonba került, látszott rajta, hogy kezd megnyugodni a lelke és, hogy végre boldog, jól bánnak vele. Akkor még én is nagyon kicsi voltam, hogy felfogjam a helyzet súlyosságát, de mindig is legjobb barátnők voltunk, szinte elválasztatlanok.

Egyedi póló készítése

Azóta szerencsére Eszter sorsa is a lehető legszebben alakult. Elvégezte az egyetemet, szerzett egy jó állást, gyermekpszichológus lett és megismerte élete szerelmét, akivel nem rég házasodtak össze. Én, mint a legjobb barátnőm és tanú, magamra vállaltam a lánybúcsú szerepét. A csoportban 10-en voltunk és szerencsére mindenki nagyon segítőkész volt az ügyet illetően. A sok játék és ajándék mellett, felmerült az egyedi póló készítése is. A lolmarkt.hu oldalán, nagyon jó mintákat találtam. Elküldtem a lányoknak, hogy szemezgessenek belőle nyugodtan, aztán a végén összegezzük és kiválasztjuk azt, ami a legtöbb szavazatot kapja. Találtunk jó párat, ami tetszett, végül Kriszti felvetette, hogy neki lenne egy tök jó ötlete a mintára, de olyat nem talál.

Szerencsénk volt, mert itt nem csak az adott mintákból lehet választani, hanem küldhetünk sajátot is. A csapatban volt egy lány, akinek a párja grafikus, így a tervezést rábíztuk. Egyébként, ha valaki saját mintát szeretne, ami nem csak egy fotó, a minta pedig csak a fejében él, akkor sincs gond, a lolmarkt.hu-nál profi grafikusok dolgoznak. Csupán annyit kell tennie, hogy felhívja őket, vagy bemegy a 12 üzletük valamelyikébe, elmondja a tervet, ami a fejében van és megcsinálják nekik.

Zseniális minták

Ha pedig azt mondtam, hogy a lánybúcsús pólók nagyok jók voltak a kínálatba, akkor a legénybúcsúsak egészen zseniálisak. Dani, az én párom is hivatalos volt a legénybúcsúra, szóval az utolsó nagy buli szervezésében ő is, és én is nyakig benne voltunk. Náluk is felmerült az egyedi póló készítésének az ötlete így a lolmarkt.hu weboldalt közösen nézegettük. A legénybúcsús pólókon pedig órákig kacagtunk. Hihetetlenül ötletesek és találóak voltak. Némelyikre mondtam is Daninak, hogy ha szeretné, megveszem neki csak azért, hogy megint akkorákat nevethessek. Végül a legénybúcsús csapat is innen rendelt egyedi pólókat.

Gyorsaság és minőség

A rendeléseket egyszerre adtuk le, így összesen 23 pólót rendeltünk. Az oldal szerint 1-2 napos szállítási idővel dolgoznak, de biztos voltam benne, hogy ekkora mennyiségnél ez bőven csúszni fog. Nagy meglepetésemre azonban 2 nap után valóban megérkeztek az egyedi pólók. A sajátomat fel is próbáltam, nagyon kényelmes volt és az anyaga is elképesztően jó volt. Kicsit izgultam, hogy a nyár közepén valami műszálas cuccban fogunk megfőni, de ez a félelem hamar eloszlott.

A világ legolcsóbb biztosítása

Mivel előrelátó voltam és tudtam, hogy a fiuk közül nem mindegyik férfi egyed fogja eltalálni a megfelelő méretet, javasoltam Daninak, hogy igényeljék ők is a méretbiztosítást. Ez mindössze 190 forint, ha pedig van ilyenünk és a szállítás után jövünk rá, hogy a rendelt méret mégsem jó, akkor térítésmentesen kicserélik egyszer a pólót a kért méretre. Ahogy sejtettem, a legénybúcsús csapatban szükség volt néhány méretcserére. De ezzel a méretbiztosítással, megúszta mindenki a 1980 forintos szállítási díjat.  

Végül mindegyik búcsú buli nagyon jól sikerült, a pólók is mindenkinek nagyon tetszettek. Jó volt látni, hogy Eszter végre milyen boldog és szívből kívánom, hogy ennél még csak boldogabb legyen.