Egy jó szerelő nem akar rosszul bánni azzal, aki felbérelte

Az erőszak és bántalmazás rengeteg formában jelenhet meg. Megbújik olyan helyeken is, ahol sosem gondolnánk rá. Általában ezek azok a szituációk, amikre mások csak legyintenének. Gondolom mindenki hallott már hasonló tanácsokat, mint: „Ugyan, ne vedd a szívedre!”, „Nem is gondolta komolyan!”, „Csak engedd el haver!”.

Az abúzus olyan formában a legborzasztóbb, amikor fizetünk is érte. Számtalanszor történt már meg, hogy elromlott valami a házamban. Kihívtam egy szerelőt, ő pedig elképesztően flegma és lekezelő volt. Végig azt éreztette velem, hogy örüljek neki, hogy eljött segíteni. Az már másodlagos volt, hogy kifizettem neki 50 000 forintot. Neki csak az számított, hogy éreztesse velem a felsőbbrendűségét és azt, hogy én kiszolgáltatott vagyok neki.

Sajnos emiatt elkönyveltem magamban, hogy minden szerelő ilyen. Pénzéhes, lusta és pontatlan. A véleményem megváltoztatásához a Víz-, gáz-, fűtésszerelő 24 volt nagy segítség. A barátságos kialakítása az oldalnak már rögtön kikezdte az évek alatt rám rakódott keserűséget a szakma iránt.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldala továbbá precíz munkát ígért, tapasztalt szakemberektől. Tetszett, hogy egész Pest megyében elérhetők voltak, mivel a külvárosban laktam. Sokszor ütköztem már abba a problémába, hogy egy cég csak Budapesten belül jár ki. A külvárosi részekre sokszor csak plusz költség esetén voltak hajlandók elnézni.

Nemhogy plusz pénzt nem kértek, még mellé azt is ígérték, hogy egy órán belül megérkeznek. Ennek nagyon örültem volna, mert elromlott a gázbojlerem. Már napok óta hideg vízben kellett fürdetni a gyerekeket. Úgy gondolom, akinek gyereke van, mind megérti, hogy micsoda nehézség meggyőzni az apróságot, hogy rendben van ez így.

vizgazfutesszerelo24.hu

A vizgazfutesszerelo24.hu kiutat kínált ebből a kínos helyzetből. De a korábbi inkompetens szerelők mély nyomot hagytak bennem. Meg kellett győződnöm arról, hogy biztosan körültekintőek-e. Ennek determinálására az oldaluk koherensségének megvizsgálása volt a legjobb módszer.

Nem találtam nagyobb hibát benne. Úgy értem nézzetek végig ezen a szerelő szolgáltatást kínáló oldalon. Ritkán lát az ember ilyen átgondolt designt. A menüpontok mind logikusan vannak felépítve. Olyan oldalakra visznek, ahol további magyarázatot kapunk, hogy miként válasszunk helyesen. A leírások nem fojtják meg az embert, nem érzi azt egy pillanatra sem, hogy vesztegeti az idejét azzal, hogy ezeket olvasgatja.

Mindent összevetve, príma volt az oldal felépítése. Azt mondhatom, rengeteget tanultam a rövid leírásokból. Kiemelném még egyszer a rövidséget. Sokszor ez az emberek összetévesztik a rövidséget az összecsapottsággal. Nem, ezek a paragrafusok tömörek voltak. Nem próbálták túlmagyarázni a problémákat, de nem hagytak ki semmilyen fontos információt sem.

A végén egyértelműen azt éreztem, hogy én irányítok. Mindezt az idézte elő, hogy tudatában voltam a választásaimnak. Így már rögtön nem éreztem magamat kiszolgáltatva. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és itt is hasonló volt az élményem. Egy pillanatig nem éreztem a hangjukban azt, hogy zavarnám őket azzal, hogy munkát adtam nekik. Azt sem éreztem, hogy ők a megmentőim, akik leszállnak a mennyekből. Egyszerűen csak annyi jött le róluk, hogy tisztában vannak vele, hogy fizetni fogok a szolgáltatásukért. Ezért a legjobbat kell biztosítaniuk.

A hozzáállásuk működött, mert azóta mindig őket hívom. A gázbojleres problémámat is hamar megoldották. De sokkal megnyugtatóbb volt az, hogy az itt dolgozó emberek mind tiszteletteljesek voltak felém. Bejöttek a házamba, de nem érezték azt, hogy bárhova mehetnek. Megkérdezték a probléma forrását, de egy pillanatig sem forgatták a szemüket amiatt, hogy nem vagyok olyan tájékozott a szakmájukban. Összefoglalva, adjatok ti is egy esélyt a vizgazfutesszerelo24.hu oldalának, különösen, ha korábban problémáitok voltak szerelőkkel.