Erőszakmentes stratégiával a pattanások ellen

Manapság mindenhol találkozhatunk az erőszakkal. Elég csak esténként bekapcsolni a tv-t és belenézni a híradóba. Ugyanakkor az élet más területein is kisebb-nagyobb formában megjelenik. Gondoljunk csak a filmekre, videojátékokra. Az életem során próbálom kerülni az erőszakos megnyilvánulásokat, a durvaságot. Ez a kozmetikumok esetében is így van. Kifejezetten törekszem a természetességre, kíméletességre, hogy a bőröm mindennap erőszaktól mentesen szépülhessen.

Neked is problémás a bőröd?

Sajnos mindig is problémás bőrtípussal rendelkeztem. Amióta pedig maszk mögé rejtjük az arcunkat, a helyzet csak tovább romlott. Esetemben tehát a maszk ápol és eltakar, nemcsak megvéd, azonban nem szeretnék örökké egy álarc mögé bújni. Így törekszem természetes összetevőkből álló termékeket használni, hiszen az amúgy is kényes bőröm ezt igényli. Éppen ezért örültem, hogy a barátnőm ajánlott nekem egy oldalt, ahol megoldást találhatok a problémámra. Át is küldött egy linket, amelyet megnyitva ez fogadott: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online. Így el is kezdhettem a kutakodást. Szerencsére könnyen megtaláltam azt a kategóriát, amelyre szükségem van. Az áruház oldala véleményem szerint könnyen átlátható, ha pedig nem tudjuk melyik kategóriában érdemes keresni, akkor ott van B tervnek, a keresőmező is. Nagyon tetszett, hogy már az oldal design is azt tükrözi, hogy közük van a természethez, természetességhez, hiszen a domináns szín: a zöld.

Használd fel a természet adta értékeket!

A drogéria kategóriában kezdtem el böngészni, azon belül is az arcápolási termékek érdekeltek a legjobban. Leginkább valamilyen arctisztítóra voltam kíváncsi, hiszen a maszkviselés miatt nem szellőzik kellőképpen a bőröm, így ráférne egy kis kímélő tisztítás. Szerencsére a palettán találhatóak gyógynövényes arclemosók száraz és érzékeny, irritációra hajlamos és kevert, zsíros bőrre is. Ezek ráadásul praktikus kiszerelésben, pumpás adagolóval vannak ellátva, így a használat is könnyedebb. Ha pedig a szappan állagot preferálod, akkor van náluk kakaóvajas arctisztító szappan is. Ha már arcápolásról beszélünk, nemcsak az arctisztítók, de az arckrémek is fontosak. Örömmel konstatáltam, hogy A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online szlogennel futó honlap kínálatában, található egy kifejezetten pattanásokra, mitesszerekre alkalmazható krém, mert mostanában ezzel van a legtöbb gondom. Emellett kecsketej, méz, vagy akár gyógynövény tartalmú kencékkel is találkozhatunk. Ha pedig, egy otthoni wellness élményt szeretnél, akkor arra pedig ott vannak az arcmaszkok.

A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online
Természetes forrásokkal az (sz)ép bőrért

A kutakodás közben a cég blogjára is odatévedtem. Nagy szerencse, ugyanis találtam egy cikket, amelyben tanácsokat adnak, miként érhetjük el a szép bőrt. Ebből pedig megtudtam, hogy nem elég csak kívülről táplálni a bőröm. Pont ugyanilyen fontos a belső táplálás is.

Te is hasonló problémákkal küzdesz? Neked is megsínylődte az arcbőröd az állandó maszkviselést, de nem szeretnél mesterséges összetevőjű kozmetikumokat használni? Akkor nézz körül a https://www.biocity.hu oldalán! A már 10 éve működő bioáruház, akár a Te bőrödön is segíthet.

Szépülésre fel!