Így biztosíthatod be a lakásodat egy minikamerával

Mindenkiben benn van a félelem, hogy mi van, ha bemennek a lakásába, míg nincs otthon. Kollégiumi éveim alatt nekem ez konstans félelmem volt. Mert hiába zárom be az ajtót, a portáról igazából akárki elkérheti a szobámhoz tartozó kulcsot, és bemehet. Persze elég kicsi az esélye, ha az ember logikusan gondolkodik, de a félelemben nincs logika.

Mivel most lépcsőházban lakom elég körülményes lett volna a lakás elé kiszereltetni egy megfigyelő kamerát, meg nem is vagyok benne biztos, hogy teljesen legális lett volna. Szóval inkább belülre akartam rendelni egy viszonylag pici, feltűnés mentes kamerát, amivel főleg a bejárati ajtót tudom megfigyelni. Sok oldalt megnéztem, de itt találtam meg az igazit.

itt

Ez a minikamera, amit innen rendeltem bőven elég ahhoz, hogy biztonságba érezzem magam. Mert ugyan a lakás kirablását meg nem akadályozza, bizonyíték ként szolgálhat a rendőrségen, ha esetleg odáig fajulnának a dolgok. A kapacitása 32 GB, és ennek duplájára is bővíthető, de nekem ennyi bőven elég. Körülbelül havonta szoktam frissíteni és tökéletesen szuperál.

Persze nem csak kamerákat lehet itt rendelni, hanem sok minden mást is, főleg hobbihoz köthető termékeket. De aki kapucsengőt szeretne esetleg be szereltetni, vagy csak megelőzésképp ál-kamerát, az itt szintén megteheti. Akinek viszont a lakberendezés, a főzés vagy a kertészkedés/barkácsolás a hobbija, az is megtalálja a kedvére való termékeket. Nekem kimondottan az állatos részleg tetszett nagyon, ugyanis a macskám mindenhova oda szőröz és mászik, ahová nem kéne. Így nagyon örültem, mikor megláttam, hogy hálós térelválasztót és kanapévédő plédet is lehet innen rendelni. Most már nem kell azon aggódnom, hogy a macska szétszed valamit a nappaliba esetleg, amíg nem vagyok otthon. Kicsit ugyan féltem, hogy simán átugorja majd, de a két hét alatt, mióta használatban van, még nem fordult ilyen elő, úgyhogy bizakodó vagyok.

Azoknak, akik esetleg szintén szeretnének itt vásárolni, megemlíteném, hogy a szállítási költség 1500 forint 10 kiló alatt fölötte pedig tíz kilónként drágul egy ötszáz forinttal. Ez nekem egy teljesen korrekt árnak minősül, hiszen a legtöbb helyen is hasonló összeget kérnek el a szállításért. Általában 2-3 munkanap alatt ki is szállítanak, és fizetni lehet előreutalással, kártyával vagy készpénzzel, kinek mi a preferenciája. Ha esetleg valami probléma adódna a termékkel, a kiszállítást követő 14. napig vissza lehet küldeni a terméket és visszakapod a vételárat, de utána is lehet még javíttatni a terméket, ha esetleg meghibásodna. Ezeknek a részleteit az oldal alján található fekete részben lévő kis címkékre kattintva olvashatod.

Én minden esetre nagyon meg vagyok elégedve minden tőlük rendelt termékkel. Semmiféle problémát nem tapasztaltam velük. Csak ajánlani tudom őket. Nagyon jó áron, gyorsan és pontosan dolgoznak. Egy bekukkantást mindenképp megér a weboldaluk.