Nyomdai termékekkel az erőszakmentességért

Az elmúlt hetekben igen megtisztelő felkérést kaptam. Az történt ugyanis, hogy a kisvárosunkban egy volt középiskolai osztálytársam alapítványt hozott létre a bántalmazott nők védelmére, segítésére. Roppant büszke voltam Anettre, és hálás, amiért megkeresett, hogy legyek a segítségére.

Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen szervezet megalapításakor mennyi munka adódik. Az én feladatom az egyik legfontosabb momentumhoz, az alapítvány létezésének „híreléséhez”, megismertetéséhez kapcsolódik. Ezzel kapcsolatban kért meg a barátnőm, hogy nézzek utána egy nyomdának, ahol a szóróanyagaikkal kapcsolatban lehetnének a segítségükre. Nevezetesen matricákat és a postai hírleveleik praktikus, gyors és esztétikus címzéséhez etikett címkéket kért beszerezni. Természetesen a matricájukat már megtervezték  – a pontos nevükkel és elérhetőségükkel, valamint egyedi logójukkal.  

Én nagy elánnal vágtam bele a nyomdakeresésbe és találtam is egy igazán professzionális, nagy nyomdát, a Budaörsön tevékenykedő Color Nyomda “személyében”. Már csak az volt a kérdés, hogy egy ekkora vállalkozás foglalkozik-e matricákkal és etikettkártyákkal. Ezért bepötyögtem a keresőbe, hogy: Matrica, etikett nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda. Úgy látszik, működött a fohászom, mert kiderült, hogy akármilyen nagy ez a vállalkozás, foglalkoznak matrica és etikett nyomtatással is.

És ami igazán fantasztikus az egészben, hogy még olyan kis tételű rendeléseket is fogadnak, mint amilyenre az alapítványnak szüksége van. A weboldalukat böngészve már teljesen megnyugodtam, ugyanis a bemutatkozó levelükben arról biztosítottak mindenkit, hogy nem számít, hogy kis vagy nagy tételű nyomtatási feladatokkal fordulunk hozzájuk, ők ugyanis mindenből igyekeznek a legjobbat kihozni. Szerintem ilyen az igazi profi hozzá állás. Azt tanácsolom, senki ne felejtse a varázsszót: Matrica, etikett nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda.

De a kő akkor esett csak igazán le a szívemről, amikor a weboldalukon megtaláltam egy leadási segédletet, amiben összefoglalták, hogy bizonyos fajta megrendeléseknél a nyomtatandó anyagot milyen kritériumok szerint kell leadnunk számukra, hogy azt a végeredményt kapjuk, amit elképzeltünk.

A teljesen áttekinthető, minden létező nyomdai munkát felölelő weboldalon online kapcsolatfelvételre elhelyezett „Miben lehetünk?” ablakocska felületén kérhetünk ajánlatot tőlük, illetőleg még megadott telefonos elérhetőségen, valamint e-mail címen is egyeztethetünk a nyomdával.

Azt hiszem, hogy az alapítvány meg lesz elégedve velem, és igazán esztétikus matricákkal hirdethetjük majd az erőszakmentességet.