Olcsó székhelyszolgáltatás budapest legszebb részein

Az élet nem mindig azt dobja, amire számítunk, pláne nem azt, amit érdemelnénk, de az biztos, hogy minden helyzetből ki lehet mászni megerősödve és sokat tanulva. Én azt gondolom legalábbis, hogy mindennek oka van és bár van az a bánásmód, amit senki sem érdemel, de ez nem ennyire egyszerű – az életnek célja van a tanítással, még ha az fáj is. Én is megerősödve léptem ki egy olyan bántalmazó szituációból, amiben a legtöbben akár egy életre is benne ragadnak. Nem volt könnyű, mert az itthoni környezet nem feltétlenül ösztönzi a nőket erre, de hála a szeretteimnek és az akaratomnak, mégis sikerült legyőznöm ezt a démont és sokkal erősebben újra kezdeni. Az utamat ezután a vállalkozásom határozta meg és az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén is ehhez az úthoz tartozik szerencsére.

Nem áll a tulajdonomban olyan ingatlan, amely alkalmas lett volna arra, hogy a vállalkozásomat oda jelentsem be. De ekkor ismerkedtem meg a székhelyszolgáltatás lehetőségével a szekhelycentrum.hu által és nem hezitáltam túl soká azon, hogy ez nekem való-e, hiszen ez pontosan engem célzott meg. Ami magán az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén túl mutatott nekem, az egyrészt a lokáció, másrészt meg maga az elv, hogy milyen király, hogy erre lehetőség van. Elvégre, hány fiatal vállalkozónak van saját ingatlanja, ahová céget jelenthet be? Persze, aki szerencsés, az választhatja még a szülei házát is, de talán ez egy eléggé “induló” opció.

Sokkal jobb lehetőségnek tartom a székhely bérlését a szekhelycentrum.hu-tól, amely értelemszerűen ennek megfelelő csomagokat kínál. Ezek a csomagok arra jók, hogy 6 hónapra válasszunk egy székhelyszolgáltatást, amit természetesen tovább is meghosszabbíthatunk majd, igény szerint. Ami pedig még garantált, hogy a 6 hónap mellé ők adnak ajándékba 1 hónapot, szóval amikor az árakról beszélgetünk, akkor tulajdonképpen 7 hónapról beszélünk, nem csak félévről.

Számomra az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén a szekhelycentrum.hu által biztosított opció, ami 29 900 + áfa összegért cserébe garantálja az én budapesti székhelyemet. Ezt két helyszínen is lehet választani, amelyek a II. kerület és a VI. kerület. Mindkettő meglehetősen a főváros top helyei közé tartozik számomra, szóval szerintem elég vagány dolog ezeken a helyeken használni a tárgyalót, ami egyébként a szekhelycentrum.hu szolgáltatásának a részét képezi.

De nem csak itt érhető el olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén, hanem egy kicsit a környékre kell menni, de nem túlzottan, mert még Pest megyén belül maradunk. A helyszín Újlengyel, ami alig néhány kilométerre fekszik a fővárostól. Ez a település arról híres, vagy legalábbis azért került a pixisbe a szekhelycentrum.hu kapcsán, mert az, aki itt választ székhelyszolgáltatást magának mentesül az IPA fizetési kötelezettség alól. Vagyis azok a vállalkozások, akiknek az árbevétele miatt ez egy fontos elem, azoknak érdemes lehet itt igénybe venni ezt a szolgáltatást. És valójában nem kerül érdemben többe, mint az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén, csak nettó tízezer forinttal, ami egy cégnek nyilván a szóra sem érdemes kategória. Szóval, ha esetleg székhelyet keresnétek, akkor ez az opció is jusson eszetekbe.

Számomra a budapesti lehetőségek bőven kielégítőek voltak, így én papíron a II. kerületben tevékenykedek, legalábbis a székhelyem ott van, köszönhetően a szekhelycentrum.hu-nak. Ha hasonló lehetőséget kerestek, akkor mindenképpen nézzétek meg az általuk kínált csomagokat, hátha valamelyik rátok is illik. Az olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén pedig tényleg nagyon olcsó, de az újlengyeli opció is meggondolandó lehet!