Olykor bele sem gondolunk, milyen sokféle módon tudnánk segíteni

Az egyik kolléganőmről nemrég tudtuk meg, hogy nagyon komoly magánéleti problémái vannak. Onnantól váltak titkolhatatlanná ezek, amikor szólt, hogy mostantól vidékről, a szülei házából kell “feljárnia” dolgozni. Otthagyta ugyanis a férjét, aki egyszer bántalmazta őt és közös kislányukat. Akit természetesen vitt magával a nagyszülőkhöz.

Ahogy tudtunk, próbáltunk segíteni, de olykor mindenféle irányba érdemes gondolkodni, nem csak a közvetlenül kapcsolódó témakörök irányába. Hol kapható olcsó ruha neki és a kislányának, ha már egyedüli keresőként kell eltartania őt? Az ilyen tippekkel megválthatjuk bajba került ismerőseinket! Ha az olcsó ruha bármikor szóba jönne másnál is, íme: dresspack.hu! Ez a legjobb minőségi mégis, nagyon olcsó ruha bolt, ahonnan rendelni is lehet, tehát nem kell eljárni ruhabeszerzés-ügyben sehová.

olcsó ruha

Pontos mérettáblázat, a ruhákon kívül mindenféle öltözködési kiegészítő várja itt a vásárló közönségét, és tényleg, neki is, a kislányának is, de egyébként másmilyen családban a férfitagoknak úgyszintén van mindenféle ruha. Még olyanok is tényleg, mint sapkák, övek, hasonlók. Egyedülállóknak (ismétlem, férfiaknak is) kiugróan praktikus, mert innen a különböző ruhaboltok árainak töredékéért, raktárról vehetünk bármit úgy, hogy utóbbi miatt azonnal házhoz is viszi egy futár. A linken, amit bedobtam fentebb, kategorizálatlanul láthatjátok a női ruhadarabokat (és ezek még csak a felnőtt darabok), de megvilágító erejű, hogy így 35 oldalnyi (!) listázható árut kaptok. És azt sem győzöm ismételni, hogy ez még mindig csak a női vonal, és abból is csak a felnőtt. Azt is könnyen észrevehetitek, hogy ezekből nem csak ár vagy ilyesmik szerint válogathattok. Vannak ugyanis szűkítő kategóriák a gyors kereséshez: felsők, alsóneműk, kabátok stb. Dicsérem hát ezt a helyet folyamatosan a praktikumáért is, amivel meggyorsítja az életünket, melyben kihagyhatatlanul lesznek ilyen kényszerek, mint a ruhavásárlás.

Hát még mennyire megváltó érzetű ez az említett kolléganőnek, aki két-három ezer forintokért is szerezhet be ruhadarabokat innen használtan. De nem csak használtat vehet innen sem, vannak ugyanis jócskán új darabok is – az ár ezeknél sem sokkal húzósabb… Megannyi akció, hűségpontos dolgok, szóval nagyon örülök, hogy én is ilyen sokban hozzátettem a csávából való kimászásuk kísérletéhez. (Úgy tudom, mostanra jórészt ez sikerült)

Érdemes nézegetni új bevásárlós helyeket mindenkinek (úgy értem, újakat lehetséges felfedezni bárki számára) – egyre több rendelős lehetőség van ma már, hisz minek kéne bármit is az internetet mellőzve magunknak beszerezni? Nem gondolnám ugyanis, hogy ezekben az években csak a bajba kerültek teszik jól, ha optimálisabb módokat és metódusokat fedeznek fel… Bárminek a vásárlására. A Dresspack blogon, amit a címoldal jobb felső sarkából érhettek majd el gyorsan és mindennél könnyebben, ki is fejtik ezt. Elég meggyőzően: miért optimálisabb választás ruhából a használt, mint az új – például. Ha van valami gyengesége egy ruhadarabnak, amitől könnyen elhasználódik, netán valahol “elenged”, az ugyanis ekkorra már kiderült volna – hisz valamennyi ideig valaki már “tesztelte” azt a darabot. De a Dresspack shopjában persze átnézik a régi dolgokat, hogy csakis újszerűt kínáljanak megvásárlásra, és persze ebbe olyan nem fér bele, amit pont a túl gyakori viselet roncsolt volna bármennyire. Újszerű – ez a kulcsszó. És nagyon olcsó! Minden, amit náluk vásároltok és a Blog mellett a Home & Decor részt is kiemelném még. Hogy tudjátok, ez nem kizárólag olcsó ruha bolt! Hanem van még sok minden egyéb, ami nem is ruha…

Arra pedig szerintem mindenki próbáljon szintén gondosabban odafigyelni, hogy lehet-e valakinek a környezetében olyan, akár családi problémája, amit nem vall be! Mi is hamarabb léphettünk volna, és tehettünk volna a kollégánkért, ha gyakrabban tesszük fel a kérdést: “Hogy vagy?”.