Sebgyógyítás teafa olajjal

A gimiben négyen vagyunk nagyon jóban barátnők. Hétvégente állandóan egyikünknél alszunk, kivéve Csilláéknál. Ő valamiért nem akar minket magához áthívni sose. A közel négy év alatt egyszer sem forszíroztuk, mert tudtuk, hogy az apukájával nincs túl jóban. De erről bővebben nem beszélt sohasem.

A legutóbbi ilyen csajos-ott alvós hétvége nálunk volt. Éppen vacsiztunk, mikor szóba kerültek az esti szépségápolási rutinjaink. Nyilván, négyen négyféleképpen tisztítjuk az arcunkat. Anyut ilyenkor alig lehet kitessékelni az ebédlőből, mindenképpen velünk akar bandázni.

Ő dobta be a teafa olajat, mint arctisztítási praktikát. Közben már kaptam is tőle Messengeren a linket https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html, ha meg szeretném osztani a csajokkal. Felajánlotta, hogyha szeretnénk, akkor megrendeli nekünk online, és pár napon belül ki is szállítják.

Mivel kis fruskák vagyunk és az ilyesmikhez hozzá sem tudunk szagolni, Betti kérte, hogy meséljen már kicsit a teafa olajról.

https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html

Mit érdemes tudni a teafa olajról?

A 100%-os tisztaságának köszönhetően hígítatlan formában forgalmazza a Humanity Áruház (Anyu mindent innen rendel, szerintem nagykövetük), ezért természetes illóolajnak tekinthetjük. Ausztrál teafa leveleiből vízgőz desztillációs technikával sajtolják ki az esszenciális olajat, amelyet aztán számos formában fel lehet használni.

Anyu szerencsére nem untat minket olyasmivel, ami számunkra, mint tininknek nem túl izgalmas, csak gyorsan elhadarja, hogy gyulladáscsökkentő hatású, sebgyógyító, fertőtlenítő hatású, antibakteriális, vírusölő, gombaölő.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Csilla felkapja a fejét és elmélyülten figyeli azt, hogy Anyu mit mond. Pedig az ő arca makulátlan, szerintem egy mitesszert sem találnék rajta nagyítóval sem.

Az arctisztító tonikhoz Anyu vagy mandulaolajat tesz, vagy kókuszolajat, de ez szabadon, bőrtípushoz igazodva variálható, és ebbe cseppent 2-3-szor a 100%-os tisztaságú, természetes teafa illóolajból. Ezt mondjuk, én sem tudtam, hogyan készíti, mindig csak használom az arctonik feliratú barna üvegcsét.

Csilla ezt követően rákérdez a sebgyógyító, fertőtlenítő hatásra. Anyunak persze nem tűnik fel semmi különös, én érdeklődve figyelem tovább Anyu monológját és Csilla arckifejezését. A többiek sem tulajdonítanak neki túl nagy jelentőséget, így a csevej folytatódik tovább.

Most már ott tartunk, hogy Anyu azt ajánlja mindenkinek, hogy rendel a Humanity Áruháztól mindannyiunknak egy 10 ml-es kiszerelést a közelgő ünnepekre, és készíthetünk saját arctonikot a legközelebbi alkalommal. Mivel nem drága, csak 1134 Ft, szívesen hozzájárul mindannyiunk szépségéhez. Az ötletével meglepően nagy sikert aratott.

A rendelés

Anyu közben magunkra is hagyott, bár pár perc múlva felhívott az emeletre, hogy a rendelést együtt csináljuk meg. Minden részletet megmutatott, mondván, hogyha később szükségem lenne rá, tudjak segíteni a csajoknak. Furcsálltam, de mondom, jól van.

A honlapon lehetett bankkártyával fizetni, de Anyuval végignéztük a többi opcióit is, így a banki átutalás módszerét és az utánvéttel történő lehetőséget is. Ami igazán meglepő volt, hogy mondta, hogy erről az oldalról bármikor rendelhetek a bankkártyámmal, pedig az szigorúan tilos volt akármire is használnom.

Az oldal 4 lehetőséget kínált fel a csomag átvételére, volt a GLS futár, GLS és Posta csomagpont, valamint személyes átvétel. Mivel mi nem Békéscsabán élünk, hanem Szegeden, így ez utóbbi fel sem merült. Anyu a GLS csomagpontot választotta, ráadásul az én telefonszámomat adta meg kontaktnak, hogy ha megérkezik, akkor a csajokkal el tudjunk érte menni.

A szállítási díj 1390 Ft egységesen, bármelyik opciót is választjuk, ha előre kifizetjük a honlapon vásárolt termékeket. Utánvét esetén további 300 Ft-ot számol fel a webáruház.

A honlapon 24-48 órát ígértek szállítási időnek, kicsit el is kezdtem izgulni az átvétel miatti felelősség okán. De ujjongva meséltem a csajoknak, hogy néhány nap és itt a szajré.

A csomag átvétele után

Amint megérkezett a csomagpontra a csomagunk, kaptam egy SMS-t és mi órák után egyből mentünk is begyűjteni. Ugyan 5 napig lett volna még rá lehetőségünk, de az izgalom sokkal nagyobb volt.

Ez Anyutól igazán jó fej dolog volt, mindannyian nagyon hálásak voltunk érte, különösen Csilla. Mikor hazafele mentünk, kérte, hogy majd küldjem el neki a linket, mert szerinte szüksége lesz még a teafa olaj rendelésére. Nagyon lehetőségem sem volt megkérdezni, hogy miért, hiszen a bőre tökéletes, és épp most érkezett meg az első üvegünk próbának.

Otthon elmeséltem Anyunak a történetet, aki nem lepődött meg túlságosan. Elmesélte, hogy a rendelés estéjén ő is figyelmes lett Csilla érdeklődésére, de nem akarta, hogy mi is észrevegyük. Látta a csuklóján a kék-zöld foltokat, ezért gyanította, hogy otthon nincs minden rendben, és emiatt is tukmálta ránk a teafa olajat. Emlékeztem, hogy Anyu mondta, hogy gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása is van. A pánik azonban elfogott. Anyu mondta, hogy már diszkréten felvette a kapcsolatot az osztályfőnökkel, és arra kért, hogy valamilyen formában próbáljak Csillával én is puhatolózni, mert nem nézhetjük tétlenül, hogy egy fiatal lány ilyen borzalmakat éljen át családi körülmények között.

Bólogatva mentem fel a szobámba, miközben már chaten küldtem is tovább a linket Csillának: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html