Sport babakocsit vásároltam kocogáshoz

sport babakocsi

Nagyon nehéz lehet a gyerekvállalás egy bántalmazó kapcsolatban. Ha úgy alakul, hogy ilyen helyzetbe kerültél, hidd el, van kiút. Keresd a lehetőségeket, a kapcsolatokat, kérj segítséget, és merj lépni! Fordulj a családhoz, barátokhoz, ha nincsenek, akkor pedig valamilyen segítő alapítványhoz, közösséghez! A babának jobb egy szülővel, nyugodt körülmények között, mint két szülővel problémásan.

Nem csak bántalmazó kapcsolatban merülhetnek fel feszültségek, az is lehet, hogy csak szimplán nehéz napunk volt, vagy sok a munka, keveset aludt a gyerek. Az ilyen hétköznapi súrlódásra okot adható szituációkat régen mindig futással oldottam meg. Ez a kicsi megérkezésével elmaradt, hisz nekem is regenerálódnom kellett.

Most, hogy lassan elérjük a fél éves kort, úgy döntöttem, hogy megvásárolom azt a sport babakocsit, amit még korábban a babaverdán kinéztem. Miért pont sport babakocsi? Az ilyen típusú babakocsikkal lehetőség van arra, hogy kicsit kimozduljak, és ismét eljárjak futni, töltődni.

Nagyon sokfajta babakocsi közül lehet választani a babaverda webáruház oldalán. Gyakorlatilag bármilyen igényhez meg lehet találni a megfelelő minőségű babakocsit. Korábban a mózeskosarat is itt vásároltam, nagyon szép darab, a mai napig tökéletes állapotban van. Mivel elégedett voltam vele, így már akkor úgy terveztem, hogy amikor elérkezik az idő a sport babakocsi vásárlására, akkor biztos, hogy tőlük fogom megrendelni.

Bizonyosan mindenkinek egyből az a kérdése, hogy vajon mennyibe kerül egy minőségi babakocsi? A babaverda kínálatában jelenleg 36 990 Ft-tól 138 900 Ft-ig találhatók lehetőségek. Ez a sport babakocsi kategóriára vonatkozó adat, a multifunkciós babakocsik ára azért jóval magasabb is tud lenni, hiszen ott több funkciót kapsz egy csomagban.

Ami miatt még nagyon tetszik ez a webshop, hogy mindenféle mintázatú szövet közül is lehet választani. Nem unalmas a kínálat, az egyszerűbb, egyszínű verzióktól kezdve a levél mintáig sokféle opció van.

Könnyen elkalandoztam az oldalon, mert nagyon sok szuper menüpont van rajta, tele még szuperebb termékekkel. Így kötöttem ki valahogy az Ajándék menüben, ahol ajándékutalványokat vagy ajándékkártyákat találtam. Ennek nagyon megörültem, mivel tesómról nem rég derült ki, hogy babát várnak, így vettem is egy 50 000 Ft-os ajándékkártyát, aminek biztos nagy hasznát veszik majd. Nagyon jó, hogy ilyen ajándékkártyát is lehet vásárolni itt.

Egy bébiőrt is vettem, ezt már magamnak, ezt a Biztonság menüben találtam meg. Ez igazából minden életszakaszban jól jön, örülök, hogy ezt is be tudtam itt szerezni.

A rendelés leadását követően 24 órán belül megtörténik a rendelés feldolgozása. Futárszolgálattal házhoz lehet rendelni, így még boltba se kell menni, bár erre is van lehetőség. A futár egyébként a megszokott nappali időrendben hozza ki a csomagot, szóval ez a 8 és 16 óra közötti intervallum. Nálam délelőtt járt, de gondolom ez mindenkinél más lesz. E-mailben kaptam értesítést arról, hogy mikor fog megérkezni a sport babakocsi, így pontosan tudtam, hogy mikor kell itthon lennem a csomag átvétele miatt.

Nagyon elégedett vagyok a weboldallal és a rendelési folyamattal is. A termék is a meghatározott időre megérkezett, gyönyörű szép állapotban. Pont olyan minőségi darab, amilyennek az oldalon lévő képek és videók bemutatták.