Újrakezdés egyedülálló nőként?

A világháló sok-sok megoldást kínál, és ezt nem csak abból tudom, hogy éppen egy olyan hölgynek segítek “újrakezdeni”, barátként, aki válni kényszerült bántalmazó férjétől.

Pontosabban, ez ügyben is talált megoldást, hogy kihez forduljon a neten, amikor a legnagyobb magánéleti krízist élte épp, de manapság egy új lakásba való beköltözését is tudom segíteni akképp, hogy bár magam sem vagyok egy ezermester, csak próbálkozom, a netes nézelődés hamar eredményt hozott. Megtaláltam példának okáért a csavarholding.hu nevű rendelős weboldalt, ahonnan lettek például új szerszámaim nekem is, de apróságokat a tippem alapján ő is be tud szerezni onnan. Mert ez az oldal nagyon-nagyon felhasználóbarát, noha komoly építőipari cégek is használják.

De ők mindenkinek nagyon hatékonyan, célszerűen szolgáltatnak! Könnyű eligazodni a választékon és nagyon segítőkészek máshogy is. Az egész egy “tiplik rendelés” keresőszavak egyszerű bepötyögésével indult, de ahogy írom, felújítottam a szerszámkészletemet is a kedvező áraiknak és termékeik minőségének köszönhetően, nagy kedvvel. Kulcsmomentum nyilván, a felhasználóbarát, irányító/magyarázó környezet mellett még a választék, minden ilyen oldalon. Nos, itt a fő termékkategóriák szinte galaxisokat ölelnek fel, mert tényleg az egész kicsi, többesével vásárolt apróságoktól a nagyobb szerszámokig mindenféle akad, de érzékeltetésképpen csak a tipliket soroló menüponton belül rengeteg további kategóriát találtam. Műanyag dübel csavarral, gipszkartonhoz műanyag dübel, gipszkartonhoz fémdübel, ragasztott dübel, beütőék, fém dübel csavar nélkül, fém dübel csavarral, lépcsőrögzítő dübel, műanyag tipli csavar nélkül – ezeket. És ez csak egy, a “nagyok” tartalmai közül. Nézzétek át magatok: tiplik rendelés.

Ezt a helyet bátran javaslom hát mindenkinek felkeresni, bármilyen, feladatlistájukat tekintve kicsiknek, vagy professzionálisoknak számító “ezermestereknek”, barkácsolóknak, dolgozóknak!