A biztonság érzete akkor is fontos, ha autóba ülsz

Eddig többnyire arról írtam nektek, hogy mennyire fontos a biztonság a kapcsolatokban, hogy mennyire fontos egy olyan személyt választanunk párunknak, akiben megbízunk. Erről például itt is olvashattok: https://eszteralapitvany.hu/a-biztonsag-minden-elethelyzetben-fontos/.

Most viszont arról szeretnék írni nektek, hogy mennyire fontos egy olyan autószerelőt választani, akiben megbízol és rá tudod bízni az autód szerelését.

Nekem a kedvenc szervizem a Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft., mert bennük eddig sosem csalódtam.

Apróbb javítások és szokásos éves vizsgálatok mellett szervizeléssel is foglalkoznak. Ide hozom az autómat, ha olajat kell cserélni, ha nem érzem megfelelőnek a futómű beállításaimat, ha kifogyott a gáz a klímából.

Szerintem nagyon fontos a vezetésnél, hogy az ember mennyire érzi biztonságban magát a volán mögött, mennyire bízik az autójában. Ha tudom, hogy az autómnak valami baja van, akkor hajlamos vagyok bepánikolni. A vezetés rengeteg figyelmet és koncentrációt igényel, így nem engedheti meg magának senki a pánikolást a volán mögött ülve.

Ezért figyelek mindig arra, hogy meglegyenek a szükséges időszakos szervizelések, és ha valaminek furcsa hangja van, már viszem is a szervizbe a kocsit.

Az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. csapata nagyon jól dolgozik, és ami fontos, hogy nagyon gyorsak. Én még nem vártam itt sokat, igyekeznek a lehető leghamarabb elvégezni a diagnosztikát, hamar kiderítik, mi a baja az autónak és igyekeznek azt a lehető leghamarabb megoldani. Hiszen nagyon fontos dolog az autó az ember életében, minden nap használja, nem engedheti meg magának, hogy napokig, hetekig a szervizben dekkoljon.

A gumiszezon amúgy a legrosszabb szerintem, hiszen akkor mindenki szervizbe viszi az autóját, nagyon kevesen vannak azok, akik otthon ki tudják cserélni a téli gumi szettet nyárira, vagy fordítva. Ilyenkor tele vannak a szervizek, szinte nincs is idejük másra. Sok telefonálgatás jellemzi ezt az időszakot, hiszen nem egyszerű időpontot foglalni.

Szerencsére a Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. létrehozott egy online időpontfoglaló rendszert, így nagyban megkönnyítik ezt az időszakot saját maguk, és az autósok számára is.

Egy gumicsere ideje viszonylag fix, ezért könnyen tervezhető, hiszen látszik is a naptárban, mikor jön a következő kliens. Én amíg gumiznak, általában elmegyek vásárolni, elfoglalom magamat, hiszen ez korántsem egy hosszú program.

Eddig még sosem volt problémám ezzel a céggel, tényleg bármi baja volt az autómnak, eddig mindig meg tudták javítani. Teljes mértékben megbízom bennük, mivel már bizonyítottak nekem.

Nem hiszem, hogy valaha máshova fogok menni. Szerintem olcsón és nagyon jól dolgoznak, ennél többre pedig nincs is szükségem. Kevés olyan autó szerviz van, akik kiírják, hogy pontosan milyen árakkal dolgoznak, de az ő oldalukon ki van írva egy részletes árlista, de ha mégsem vagyunk biztosak benne, hogy mennyibe fog kerülni, akkor árajánlatot is lehet kérni.

Láttam, hogy van már alkalmazása is a cégnek, bár azt még nem töltöttem le, de biztosan nagyon jó lehet. Egyelőre nekem így is nagyon könnyű az időpont foglalás, egyeztetés, és nem nagyon szeretek appokat használni, mert már így is nagyon sok van a telefonomon.

Szóval, én leginkább az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.-ben bízom, és ha tehetem, akkor csak velük szereltetem az autómat, velük végeztetek el minden kisebb és nagyobb javítást, hiszen bennük teljesen megbízom.

Biztosan Neked is van kedvenc szervized, úgyhogy tudod, miről beszélek!