Médiamegjelenések

ATV Start, “Megerőszakolt nők megítélése”

INDEX – Újpest a szatírparadicsom

2012-ben az utóbbi évekhez képest lényegesen több magamutogatót kaptak el a rendőrök, tavaly száz esettel több szeméremsértés történt, mint 2010-ben. A klasszikus magamutogató nem agresszív, nem bántja áldozatát, a szexuális örömöt számára pénisze mutogatása jelenti, sokan még reakciót sem várnak tevékenységükre. A magamutogató mindig férfi, az ORFK adatai szerint legalábbis az utóbbi években szeméremsértés bűntettével nem tartóztattak le nőt. Infografikán is bemutatjuk, hogy az elmúlt öt évben az országban hol hány szeméremsértés történt.

Csaladhalo.hu- Évente harminc halott gyerek. Gyermekbántalmazás Magyarországon

Index.hu – „Csinos, érdekes és cigány ölte meg”

Bándy Kata csinos, fiatal, a rendőrségnek dolgozó nő volt, a Facebook-generáció tagja, „egy közülünk”, akire már az eltűnésekor sok ezer ember lett kíváncsi. Az esetét övező óriási érdeklődést tovább fokozta, hogy úgy gyilkolták meg, ahogyan ritkán szokás gyilkolni. Az igazi hisztéria pedig azóta tart, hogy kiderült: a rendőrség szerint egy büntetett előéletű, drogfogyasztó cigány férfi ölte meg.

ELLE Man

– A szexuális erőszak bűvöletében – 2012/2 különszám 98-100.old. nov.

mr1 Kossuth Rádió: Miért hibáztatjuk a szexuális erőszak áldozatait?

Torontó egyik rendőri vezetője egy előadásában kijelentette: azok a nők, akik úgy öltöznek, mint egy prostituált, ne lepődjenek meg, ha erőszak áldozatai lesznek. Válaszul az effajta kijelentésekre, Amerika nagyobb városaiban időről-időre tüntetéseket szerveznek, tiltakozva az ellen a felfogás ellen.

INDEX: Tudnia kell, hogy oda más nem nyúlhat

Tudnia kell, hogy oda más nem nyúlhat – Egy testvérpár aktusokat imitált az óvodában, kiderült, az anya egyik barátja rendszeresen használja szexuálisan a gyerekeket.
Az ET friss adatai szerint ötből egy gyereket ér nemi erőszak.

RTL KLUB/ Fél kettő: Intim beszélgetés a gyerekekkel

Minden ötödik gyermek válik szexuális bűncselekmény áldozatává. Ezért fontos, hogy megtanítsuk őket beszélni a nemi szerveikről. Sokan ugyanis meg sem tudják fogalmazni, hogy mi történt velük.

Tilos Rádió

2011.12.12. 16:30