Kampány az erőszak ellen 2013 – Tartsd kívül az erőszakot!

Jelenlegi kampányuk célja a figyelemfelkeltés mellett a társadalom széles rétegeinek aktivizálása az erőszak ellen. “Élhetővé tenni az életet” címmel dokumentumfilm készült az Alapítvány munkájáról, amelyben a téma hazai és nemzetközi szakértőin kívül ismert személyiségek is megszólalnak, és határozottan kiállnak az erőszak ellen. Két társadalmi célú reklámfilm hordozza a kampány fő üzenetét, amelytől azt várjuk, hogy az akcióhoz csatlakozók “Tartsd kívül az erőszakot!” feliratú matricát helyezzenek el közterületen, minél több ajtón (közintézmények, így például egészségügyi intézmények, jóléti szolgálatok, lelki segélyszolgálatok, továbbá üzletek, üzletláncok, járművek stb. ajtaján). A filmeket nyomtatott anyag (plakát, matrica) egészíti ki.

Ha csatlakozni kíván, vagy segíteni szeretne, matricákat az alábbi email címen lehet kérni, illetve egyeztetni az átadást:  eszter.tamop561@gmail.com

A filmek interneten (youtube-on, facebookon, valamint az Alapítvány weblapján) és szándékunk szerint közszolgálati tévécsatornákon lesznek láthatók. A társadalmi célú reklámfilmet a témáról tartandó sajtónyilvános vitán is bemutatjuk. A kampány támogatói számára az Alapítvány weboldalán, facebook oldalán és youtube csatornáján biztosítunk megjelenést.

Kategória: Hírek, Kampányok | A közvetlen link.